Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dell Alienware M18x Czy Dell Alienware Aurora

MouZGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem nowego kompa. Chciał bym kupić coś z Alienware ale nie wiem czy mam kupić Laptopa czy Deskopta.

Bardzo często gram i jeżdżę na wieś na długo, a deskopta nie wezmę tak jak laptopa. Chcę nagrywać filmy z najnowszych tytułów. Ogólnie chciał bym mieć maszynke do 12 tysięcy.

Co wybrać?

Opublikowano

Wybierz tą najlepszą wersję m18x, zajebioza to jest, starczy jeszcze na kilka/kilkanaście lat.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zastanawiam się jeszcze nad

SAMSUNG NP700G7C

Jestem ciekaw wszystkiego ale raczej teraz wojna Samsunga vs Aliena. Mówisz że starczy na te kilka/naście lat ? Fajnie by było :D

Opublikowano

Są bardzo podobne, ale ten najlepszy alienware ma lepszy procesor.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

a mi dać 2,5k na nowy komputer :P :rolleyes:

Chciało by się :D

Więc Alienware kupuje :)

Zaraz wam dam konfiguracje jakie alienka wezme

Opublikowano

Wiesz co? Ja za taką kasę bym miał 3930K + SLI670 + LC. Ten zestaw przegoni 5 razy Alienware.

Jestem w L.O więc pod pachę skrzyni brać nie będę co :D? Potrzebny mi jest laptop do grania i brania do L.O bo tam mi jest potrzebny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...